Van 2019 tot en met 2021 hadden wij een pop-up restaurant om de populariteit van de pinsa in Nederland te ontdekken. Daarnaast was het restaurant een perfecte manier om de pinsa te introduceren en al snel was het duidelijk dat het een succes was. Dit was voor ons hét moment om ons eigen desem pinsa romana recept te ontwikkelen.
Vandaag de dag werken we vanuit onze gecertificeerde bakkerij in Kaatsheuvel, waar we met professionele en gedreven mensen uitsluitend met de hand desem pinsa bakken.
Jan Adriaan heeft voorheen gewerkt als chef-kok. Van 1998 tot 2018 was hij eigenaar van het, met meerdere jaren bekroond, BIB gourmand Italiaans restaurant L'Olivo in Tilburg.
Daarvoor heeft hij gewerkt in restaurants in onder andere Genova, Gstaad, Torino, Corsica, Ligurië en St. Tropez.
Nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie over onze producten? We horen graag van u! Aarzel niet om contact met ons op te nemen.