Wijnkaart

Bij Restaurant L'Olivo werken wij op unieke wijze. Omdat wij het belangrijk vinden met verse, gezonde producten te werken en daarmee klassieke, pure gerechten te bereiden, werken wij zonder menukaart.

In dagelijks overleg met onze visboer en slager maken wij een keuze uit het aanbod van die dag. Met deze producten bereiden wij dus elke dag andere gerechten.

Onze gerechten worden geserveerd in een 3- of 4 gangenmenu ( 3 gangen keuze menu 35.50 ,- euro en het 4 gangen keuze menu 44 euro ), waarbij u in elke gang de keuze hebt uit minimaal 3 gerechten. Onze keuken is zeer flexibel, als u speciale wensen hebt dan horen wij die graag van u.

Door de zeer ruime keuze in open wijnen bieden wij de mogelijkheid bij elk gerecht een passend glas wijn te schenken, dit kunt u naar eigen wens invullen of u nu een huiswijn wil drinken of een zeer exclusieve wijn. Alles is mogelijk.

Naast ons aanbod zoete desserts, bieden wij een zeer ruim assortiment Hollandse - en buitenlandse kazen op ons chariot de fromage in ons restaurant. Wij serveren de kaas met biologische honing uit de streek en verschillende vruchtenconfitures. Wij hebben verschillende portsoorten in huis, varierend van een gewone Ruby tot een  Niepoort vintage port 1997 en een 40 jaar oude Tawny.

Onze bekende klassiekers zoals carpaccio originale, slakken, spaghetti aglio e olio, krokant gebakken zwezerik, zurcher geschnetzeltes en kalfslever, hebben wij altijd in huis en zulllen wij regelmatig in onze menu's aanbieden.

Wij wensen u een fijne, smakelijke avond toe in Restaurant L'Olivo.

 

 

Geopend

Onze keuken is geopend van woensdag tot en met maandag van 17:00 uur tot 22:00 uur.
Op dinsdag zijn wij gesloten.